Harkkopiiput

Schiedel on Suomen johtavin valmispiippuyritys ja laadukkailla tuotteilla on mahdollista toteuttaa piippuratkaisuja niin teollisuuden kuin yksityishenkilöidenkin kohteissa. Eskon Oy:llä on kokemusta mm. ravintola-, elintarviketeollisuus- ja asuinkiinteistöjen valmispiippuratkaisuiden toteuttamisesta.

Piipun materiaalia valittaessa on otettava huomioon käytettävä polttoaine. Siinä, missä Permeter Smooth soveltuu ainoastaan puulle, pelletille ja kaasutakoille, Schiedelin Rondo Plus- ja Rondo Air -harkkopiiput sopivat kaikille polttoaineille, kuten myös öljylle, hakkeelle ja viljalle.

Isokern-harkkopiippu on erinomainen vaihtoehto tulisijavaraukselle, johon tulisija hankitaan vasta myöhemmin tai jos tulisijaa ei ole vielä tiedossa. Isokern soveltuu puulämmitteisille takoille.

Harkkopiipun asennus

Rondo Plus

Rondo Plus sopii tulisijalle, jolle on jo tehty korvausilmakanava. Rondo Plus tupla- ja triplahormit mahdollistavat sen, että yhteen piippuun voidaan liittää useampi tulisija.

Lue lisää

Rondo Plus Air

Rondo Plus Air -piipussa on sisäänrakennettu ilmakanava korvausilmalle. Se soveltuu erityisesti matalaenergia- ja passiivitaloille.

Lue lisää

Isokern

Islantilaisesta hohkakivestä tehty Isokern-harkkopiippu sopii puulämmitteisille tulisijoille ja soveltuu hyvin myös tulisijavaraukseksi.

Lue lisää