Betoni- ja tiilirakenteiden korjaus

Injektointi tarkoittaa rakenteiden korjaamista erilaisilla menetelmillä.

Tyypillisiä ongelmakohtia ovat vesivuodot, kapillaarinen veden nousu sekä rakenteiden halkeamat.

Eskon Oy suorittaa betonirakenteiden vesivuoto-, letku- ja halkeamainjektointeja sekä rapautuneiden, ns. kopo-pintojen kunnostusta pitkällä kokemuksella. Olemme tehneet erilaisia injektointitöitä jo vuodesta 1988 lähtien. Injektointiosastollamme työskentelee jatkuvasti 10-20 kokenutta ja ammattitaitoista asentajaa.

Eskon Oy tekee sekä injektointeja että haitta-aineiden kapselointia. Voit lukea kapseloinnista lisää täältä:

Injektointi

Vesivuotojen injektointi ja letkujen asennukset

Injektoimme maanpinnan alapuoliset betonirakenteet, työ- ja liikuntasaumat sekä halkeamissa esiintyvät vesivuodot erilaisilla polyuretaanihartseilla, jotka reagoivat veden kanssa tukkien vuodot.

Oikein asennetut injektointiletkut varmistavat työsaumojen vedenpitävyyden ja näin ollen vältytään kalliilta jälki-injektoinneilta. Suoritamme injektointiletkujen asennusta betonirakenteiden työsaumoihin, liikuntasaumoihin sekä läpivienteihin sekä letkujen paineistuksia PU-hartsilla. Meiltä saat myös suunnittelupalvelun.

Pinnoitteet / betonivalut / betonihalkeamat

Betonissa olevat halkeamat on suljettava, jotta vesi ja hiilidioksidi eivät pääse vaurioittamaan betonirakennetta. Halkeamien injektoinnilla estetään pysyvät rakennevauriot sekä rakenteiden mureneminen. Eskon Oy:llä on kokemusta monenlaisten betonivalujen ja -pintojen injektoinnista. Injektoimalla taataan se, että rakenne tulee kestämään kovaa kulutusta. Teemme mm. plaanotasoitteiden ja pintabetonilaattojen uudelleenkiinnityksiä. Työkohteisiin lukeutuvat mm. kauppakeskukset, teollisuushallit, parkkihallit sekä yksityisasuntojen lattiat.

Laattainjektointi (Kopo-laatat)

Kopolaattainjektoinnilla alustastaan irronneet kopo-laatat saadaan kiinnitettyä siististi ja nopeasti paikoilleen. Yleisimpiä kohteita ovat kylpyhuoneiden lattia- ja seinälaatat, ulkolaatat ja portaat sekä rakennusten julkisivut (vuolukivimuuraukset). Menetelmä on lähestulkoon pölytön ja tilat ovat asukkaan käytettävissä, mahdollisesti pienillä rajoituksilla.

Kopolaattojen injektointi Kopolaattojen injektointi 2

Kopolaattojen injektointi 3 Kopolaattojen injektointi 4

Julkisivu-injektoinnit

Julkisivut suojaavat rakennusta ilmansaasteilta ja meluhaitoilta. Julkisivujen kunnossapito pidentää rakennuksen elinikää. Korjaamme julkisivuja injektoimalla ja impregnoimalla, jolloin kiinteistön omistaja voi välttää kalliit remontit ja mahdolliset purkutyöt.

Teemme julkisivujen rappausten uudelleenkiinnityksiä, korjaamme julkisivujen halkeamia ja kopo-laattoja sekä teemme impregnointeja.

Tuotemyynti

Eskon Oy myy injektointituotteita ja -tarvikkeita myös suoraan rakennusliikkeille ja kuluttajille. Meiltä saat mm:

  • injektointitulpat (4 mm, 10 x 100 mm, 6 x 45 mm, 8 x 55 mm, 8 x 90 mm)
  • injektointiepoksit (LL-epoksi, RBS-epoksi)
  • polyuretaanit (Pur-O-Stop, Pur-O-Rip)
  • prässit, prässin suuttimet ja letkut

Tutustu hinnastoomme: Injektointihinnasto

Saat tehtyä tilauksen suoraan työnjohtajiltamme tai yhteydenottolomakkeellamme.

Lisätietoja

Injektointityönjohtaja Marko Uusiportimo

Marko Uusiportimo

Injektointi / kapselointi

Työnjohtaja

0400 179 737

marko.uusiportimo@eskon.fi

Injektointityönjohtaja Petri Koskinen

Petri Koskinen

Injektointi / kapselointi

Työnjohtaja rkm.

040 5472077

petri.koskinen@eskon.fi

Katso video injektoinnista: