Eskon Oy – Parempaa sisäilmaa

Eskon Oy vahvisti ilmanvaihtoyksikköään ostamalla ilmanvaihdon säätöihin ja kiinteistöjen ilmanvaihdon energiatehokkuuden parantamiseen erikoistuneen North Air Oy:n huhtikuussa 2021. Nyt pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmin ja tehokkaammin ilmanvaihdon säätö- ja puhdistustöiden sekä energiaremonttien osalta. North Airin mukaantulo on luonteva askel ilmanvaihdon osa-alueiden kehittämisessä ja laajentamisessa.

Eskon Oy on Suomen vanhin horminkorjausyritys. Olemme erikoistuneet myös ilmanvaihdon parantamiseen niin yksityishenkilöiden kuin teollisuuden kohteissa. Tämän lisäksi korjaamme betonin halkeamia ja teemme erilaisia injektointitöitä, kuten kopolaattojen kiinnityksiä ja haitta-aineiden kapselointia.
Linjasaneerauksien yhteydessä tehtävät ilmanvaihtohormien kunnostukset ja kokonaisvaltaiset ratkaisut sisäilman parantamisessa ovat tärkeä osa liiketoimintaamme.

Eskon Oy:llä on 40 työntekijää, joista 35 on asentajia. Palvelemme Sinua 30 vuoden kokemuksella! Käytämme erikoistöissä tuttuja ja luotettavia yhteistyökumppaneita.

Liikeideamme on pyrkiä ammattimaisena osaajana tarjoamaan asiakkaillemme erikoisratkaisuja ja asiantuntemusta jokaisella toimintamme osa-alueella.

Arvomme ovat: vastuu – kunnianhimo – asiakastyytyväisyys – huumori.

Me Eskonissa kunnioitamme elinympäristöämme. Arvostamme laadukkaita, kestäviä ja ekologisia materiaaleja. Pyrimme pieneen hävikkiin ja energiataloudellisuuteen myös tuotannossamme. Jätteiden lajittelun hoidamme yhteistyössä Sortti-aseman kanssa.

Eskon Oy sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Konalassa Kauppakeskus Ristikon naapurissa.
Toimintaympäristömme luo mainiot puitteet työskentelyyn.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Suomen Sisäilmayhdistys, Schiedel Savuhormistot Oy, Weber St. Gobain, Exodraft ja Spiroflex.

                                                 

eskon oy
Kokoojakammio