Exodraft

Sähköinen Exodraft-savukaasuimuri on varmatoiminen valinta. Exodraftilla on sekä sivulle että ylöspäin puhaltavia malleja useassa eri koossa. Imurin valintaan vaikuttavat mm. hormin halkaisija ja pituus, käytettävä polttoaine ja tulisijan malli sekä se, onko hormin yläpään lähellä esim. iv-hormeja tai usein avoinna olevia ikkunoita. Me Eskonilla autamme valitsemaan oikean imurimallin.

Savukaasuimuria tarvitaan muun muassa silloin, kun savuhormin veto ei riitä, halutaan terveellisempää sisäilmaa ja parempaa ilmanvaihtoa. Kun savukaasuimuri kytketään päälle tulisijaa puhdistettaessa, hieno tuhka pääsee poistumaan savuhormin kautta. Imuria voi pitää päällä myös silloin, kun tulisijaa ei käytetä, jolloin se raikastaa sisäilmaa.

exodraft

Exodraft vai Draftbooster?

Exodraft-savukaasuimuri on energiatehokas ratkaisu. Pienin malli kuluttaa sähköä vain 57 W maksimitehollaan eli hehkulamppuakin vähemmän.

Exodraft-savukaasuimureiden moottorit ovat täysin suojattuja asynkronimoottoreita. Moottorit kestävät korkeita lämpötiloja, ne ovat pitkäikäisiä ja täysin suojassa savukaasuilta. Panssariletkulla suojatut sähköliitäntäjohdot ovat lämmönkestäviä ja kuormitussuojattuja. Exodraft-savukaasuimurien lisävarusteisiin kuuluu laaja valikoima erilaisia säätimiä, kuten langattomia, elektronisia sekä lämpötila- ja paineohjattuja säätöjärjestelmiä.

Savukaasuimuri kestää tasaista 250 °C lämpötilaa. Mikäli hormi on lyhyt tai savukaasujen lämpötilat ovat erittäin suuria, suositellaan korkeille lämpötiloille sopivaa HT-mallia. Se kestää jatkuvalla käytöllä 500 °C lämpötilaa.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.exodraft.fi

Katso tästä Exodraft-video:

 exodraft 14 outlined CMYK

Draftbooster logo 4C

Exodraft Draftbooster
Asenna itse
Tulisijana avotakka
Suljettu tulisija
Manuaalinen säätö
On-Off-kaukosäädin
Polttoaineena puu
Muu polttoaine
Energiankulutus Alk. 57 W Alk. 36 W
Savukaasun lämpötila yli 250 °C
Paino Alk. 13 kg 3,2 kg
Sivulle puhaltava imuri
Ylöspäin puhaltava imuri

Kysy lisätietoja

Valmispiippujen myynti, Juha Jutila

Juha Jutila

Myynti, valmispiiput, peltityöt
Työnjohtaja
040 8306701
juha.jutila@eskon.fi

Tekninen myynti, Simon Söderlund

Simon Söderlund

Tekninen myyjä
044 238 5061
simon.soderlund@eskon.fi

Myyntisihteeri Jenni Ekkala

Jenni Ekkala

Myynti, markkinointi
09 863 41 653
jenni.ekkala@eskon.fi