Exodraft

Sähköinen Exodraft-savukaasuimuri on varmatoiminen valinta. Exodraftilla on sekä sivulle että ylöspäin puhaltavia malleja useassa eri koossa. Imurin valintaan vaikuttavat mm. hormin halkaisija ja pituus, käytettävä polttoaine ja tulisijan malli sekä se, onko hormin yläpään lähellä esim. iv-hormeja tai usein avoinna olevia ikkunoita. Me Eskonilla autamme valitsemaan oikean imurimallin.

Savukaasuimuria tarvitaan muun muassa silloin, kun savuhormin veto ei riitä, halutaan terveellisempää sisäilmaa ja parempaa ilmanvaihtoa. Kun savukaasuimuri kytketään päälle tulisijaa puhdistettaessa, hieno tuhka pääsee poistumaan savuhormin kautta. Imuria voi pitää päällä myös silloin, kun tulisijaa ei käytetä, jolloin se raikastaa sisäilmaa.

exodraft

Säätimet

Exodraft-savukaasuimuri tarvitsee myös säätimen, millä imuria ohjataan. Exodraftilta löytyy sekä manuaalisia että kauko-ohjattavia säädinvaihtoehtoja, joista uusin on ohjauspaneelin ja mobiilisovelluksen avulla toimiva Xzense.

Xzense

Xzense-mobiilisovellus on saatavana Apple- ja Android-käyttöjärjestelmiin. Xzense-ohjausjärjestelmään kuuluu langaton ohjauspaneeli sekä mobiilisovellus, joiden avulla savukaasuimuria ohjataan. Kantosäde Xzense-ohjauspaneelin ja Exodraft-imurin välillä on max. 18 m. Xzense-ohjausjärjestelmä on yhteensopiva kaikkien Exodraft-savukaasuimureiden kanssa. Voit lukea Xzense-järjestelmästä lisää täältä.

Xzense

Xzense-ohjausjärjestelmä

EFC16

Manuaalisella Exodraft EFC16-säätimellä voit hallita savuhormivetoa 25-100% välillä. Virtakatkaisija on sisällytetty säätönuppiin, ja sen viereen sijoitettu LED-merkkivalo ilmaisee, että savukaasuimuri on toiminnassa. EFC16-säätimen lisäksi sinulla on oltava turvakytkin savuhormiin asennettuna. Säädin soveltuu kaikille Exodraftin imurimalleille.

Isommille imurimalleille (RSV16, RSV315 ja RSV400) suosittelemme EFC35-säädintä.

Xzense

Exodraft vai Draftbooster?

Exodraft-savukaasuimuri on energiatehokas ratkaisu. Pienin malli kuluttaa sähköä vain 57 W maksimitehollaan eli hehkulamppuakin vähemmän.

Exodraft-savukaasuimureiden moottorit ovat täysin suojattuja asynkronimoottoreita. Moottorit kestävät korkeita lämpötiloja, ne ovat pitkäikäisiä ja täysin suojassa savukaasuilta. Panssariletkulla suojatut sähköliitäntäjohdot ovat lämmönkestäviä ja kuormitussuojattuja. Exodraft-savukaasuimurien lisävarusteisiin kuuluu laaja valikoima erilaisia säätimiä, kuten langattomia, elektronisia sekä lämpötila- ja paineohjattuja säätöjärjestelmiä.

Savukaasuimuri kestää tasaista 250 °C lämpötilaa. Mikäli hormi on lyhyt tai savukaasujen lämpötilat ovat erittäin suuria, suositellaan korkeille lämpötiloille sopivaa HT-mallia. Se kestää jatkuvalla käytöllä 500 °C lämpötilaa.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.exodraft.fi

Katso tästä Exodraft-video:

 exodraft 14 outlined CMYK

Draftbooster logo 4C

Exodraft Draftbooster
Asenna itse
Tulisijana avotakka
Suljettu tulisija
Manuaalinen säätö
On-Off-kaukosäädin
Polttoaineena puu
Muu polttoaine
Energiankulutus Alk. 57 W Alk. 36 W
Savukaasun lämpötila yli 250 °C
Paino Alk. 13 kg 3,2 kg
Sivulle puhaltava imuri
Ylöspäin puhaltava imuri

Kysy lisätietoja

Valmispiippujen myynti, Juha Jutila

Juha Jutila

Myynti, valmispiiput, peltityöt

Työnjohtaja

040 8306701

juha.jutila@eskon.fi

Tekninen myynti, Simon Söderlund

Simon Söderlund

Tekninen myyjä

044 238 5061

simon.soderlund@eskon.fi

Heidi Kuusela

Assistentti

09 863 41 653

heidi.kuusela@eskon.fi