Rasvahuippuimuri integroidulla rasvanpoistolla

Ongelmia rasvahormin kanssa?

Ruokaa laittaessa keittiö täyttyy tuoksuista mutta myös palaneen ruoan ja rasvan hajuista. Näitä hajuja on hankalaa saada kokonaan pois, mutta rasvahuippuimurin avulla niitä on mahdollista pitää hallinnassa.

Erityisesti ravintoloille ja suurtalouskeittiöille suunnitellut Exodraftin katolle asennettavat rasvahuippuimurit kestävät lämpöä ja keräävät paistamisen ja grillaamisen aikana syntyneen rasvan erilliseen rasvankeräysastiaan, mikä on helppo pitää puhtaana.

Rasvahuippuimuri kestää kuumuutta 250 °C:een asti jatkuvassa käytössä. Imuri asennetaan savupiipun tai ilmastointikanavan päälle.

Tavallisessa huippuimurissa ilmavirta kulkee imurin siipipyörän läpi ja tukkii sen hiljalleen hävittäen imurin tehot. Exodraftin rasvahuippuimurissa tämä on estetty ohjaamalla ilmavirran kulku siipipyörän ohi. Ilmavirrassa oleva rasva valuu rasvankeräysastiaan säilyttäen imurin tehon. Tämä pidentää imurin käyttöikää ja lisää paloturvallisuutta, kun rasvainen ilmavirta ohjataan imurin ohi.

Rasvahuippuimuri

Kysy lisätietoja

Valmispiippujen myynti, Juha Jutila

Juha Jutila

Myynti, valmispiiput, peltityöt
Työnjohtaja
040 8306701
juha.jutila@eskon.fi

Tekninen myynti, Simon Söderlund

Simon Söderlund

Tekninen myyjä
044 238 5061
simon.soderlund@eskon.fi