Sähköiset savukaasuimurit

Exodraft

Exodraft-logo

Eskon Oy tuo maahan tanskalaisia Exodraft-savukaasuimureita. Exodraft A/S tunnettiin aiemmin nimellä Exhausto ja yritys on 50 vuoden kokemuksella maailman vanhin ja johtava sähköisten savukaasuimureiden valmistaja. Eskon Oy on toiminut Exodraft-tuotteiden maahantuojana lokakuusta 2013 lähtien. Yli kahdenkymmenen mallin mallistosta löytyy imureita monenlaisiin tarkoituksiin. Savukaasuille, lämmön talteenottoa varten sekä ravintoloiden ja suurtalouskeittiöiden rasvanpoistoon löytyy omat vaihtoehtonsa.

Draftbooster

Draftbooster-logo

Eskon Oy:n uutuustuote on Draftbooster-savukaasuimuri. Draftbooster on markkinoiden ainoa itseasennettava sähköinen savukaasuimuri. Se soveltuu luukullisille tulisijoille ja on asennettavissa suoraan halkaisijaltaan max. d = 180 mm pyöreään piippuun tai max. 150×150 mm tiilipiippuun.

 Savukaasuimurit

Exodraft

Draftbooster

Ravintolaimurit

Lämmön talteenotto

UUTUUS: Pienhiukkassuodatin – poistaa jopa 95 % pienhiukkasista

Exodraft on lanseerannut uuden pienhiukkassuodattimen, mikä poistaa puupolttoisten tulisijojen savukaasuista haitalliset pienhiukkaset jopa 95-prosenttisesti! Puu on Suomen yleisin polttoaine tulisijoissa, mutta sen polttaminen ei ole täysin ongelmatonta. Siitä vapautuu terveydelle haitallisia pienhiukkasia, jotka aiheuttavat terveysriskejä varsinkin hengityselinsairauksista kärsiville. Pienhiukkassuodattimen avulla teet takan tai kiukaan lämmityksestä turvallista ja vastuullista. Exodraft ESP -pienhiukkasimuri toimii myös savukaasuimurina, joten tulen sytyttäminenkin on entistä helpompaa.