Spiroflex-hormi-imurit

Eskon Oy tuo maahan Spiroflex-merkkisiä, painovoimaista ilmanvaihtoa tehostavia vedonparantajia eli hormi-imureita. Imuri kiinnitetään katolla olevaan putkeen joko suoraan tai pajassamme valmistetun sovitteen avulla. Imuri soveltuu esim. omakoti-, rivi- ja kerrostaloasuntoihin, mökeille, huusseihin, veneisiin ja radon-poistoon.

Vedonparantaja pyörii pienelläkin tuulenvireellä ja sen ainoat liikkuvat osat ovat turbiinin siivet ja akseli. Kuulalaakeroidun imurin käyttöikä on pitkä ja laakerit on tarvittaessa helppo vaihtaa. Vedonparantaja on muotoiltu niin, että sadevesi ja roskat eivät pääse hormin sisälle. Näin ollen myös hormin käyttöikä pitenee. Vedonparantajia on saatavana eri kokoisina d = 100-500 mm välillä ja sovitteella se saadaan kiinnitettyä mihin tahansa hormiin. D-mitta tarkoittaa putken halkaisijaa.

tuoteosastovalkoinen

Osta tuote verkkokaupasta

Kokoojakammio suurempiin kohteisiin

Katolla voi olla useita vierekkäisiä hormeja, jotka tarvitsevat lisää tehostusta. Eskon Oy:n kehittämä kokoojakammio kokoaa hormiryhmän yhteen. Kammion päälle asennetaan suurempi imuri, minkä tehosta jokainen hormi hyötyy. Kammio suojaa koko hormiryhmää sateelta ja roskilta. Kokoojakammion mitoitus vaatii ammattitaitoa, sillä väärin mitoitetusta kammiosta on vain haittaa. Kokoojakammio mitoitetaan jokaiseen kohteeseen erikseen Eskon Oy:n oman menetelmän mukaisesti. Kammion mitoituksessa otetaan huomioon korvausilman saanti ja hormien kunto.

Lataa tästä savukaasu- ja ilmanvaihtoimurihinnasto

Lataa tästä Spiroflex-esite

eskon tuotekuva musta 2

IMG_7707

Kysy lisätietoja

Tekninen myynti, Simon Söderlund

Simon Söderlund

Tekninen myyjä
044 238 5061
simon.soderlund@eskon.fi

Myyntisihteeri Jenni Ekkala

Jenni Ekkala

Myynti, markkinointi
09 863 41 653
jenni.ekkala@eskon.fi