Spiroflex-hormi-imurit

Eskon Oy tuo maahan Spiroflex-merkkisiä, painovoimaista ilmanvaihtoa tehostavia vedonparantajia eli hormi-imureita. Imuri kiinnitetään katolla olevaan putkeen joko suoraan tai pajassamme valmistetun sovitteen avulla. Imuri soveltuu esim. omakoti-, rivi- ja kerrostaloasuntoihin, mökeille, huusseihin, veneisiin ja radon-poistoon.

Vedonparantaja pyörii pienelläkin tuulenvireellä ja sen ainoat liikkuvat osat ovat turbiinin siivet ja akseli. Kuulalaakeroidun imurin käyttöikä on pitkä ja laakerit on tarvittaessa helppo vaihtaa. Vedonparantaja on muotoiltu niin, että sadevesi ja roskat eivät pääse hormin sisälle. Näin ollen myös hormin käyttöikä pitenee. Vedonparantajia on saatavana sekä galvanoituina että ruostumattomina d = 100-500 mm kokovälillä ja sovitteella se saadaan kiinnitettyä mihin tahansa hormiin. D-mitta tarkoittaa putken halkaisijaa.

Imurikoot:

Galvanoidut: d = 100, d = 130, d = 150, d = 160, d = 200, d = 250, d = 300, d = 315, d = 400, d = 450 ja d = 500

Ruostumattomat: d = 100, d = 130, d = 150, d = 160, d = 200, d = 250 ja d = 300

tuoteosastovalkoinen

Kokoojakammio suurempiin kohteisiin

Katolla voi olla useita vierekkäisiä hormeja, jotka tarvitsevat lisää tehostusta. Eskon Oy:n kehittämä kokoojakammio kokoaa hormiryhmän yhteen. Kammion päälle asennetaan suurempi imuri, minkä tehosta jokainen hormi hyötyy. Kammio suojaa koko hormiryhmää sateelta ja roskilta. Kokoojakammion mitoitus vaatii ammattitaitoa, sillä väärin mitoitetusta kammiosta on vain haittaa. Kokoojakammio mitoitetaan jokaiseen kohteeseen erikseen Eskon Oy:n oman menetelmän mukaisesti. Kammion mitoituksessa otetaan huomioon korvausilman saanti ja hormien kunto.

Lataa tästä hormi-imurihinnasto

Lataa tästä Spiroflex-esite

eskon tuotekuva musta 2

IMG_7707

VILPE-Flex -tuuletusratkaisu vain Eskon Oy:ltä!

VILPE:n poistoilmaputken ja Spiroflex-ilmanvaihtoimurin yhdistelmällä saat toimivaa tehostusta ilmanvaihtoon.

VILPE:n poistoilmaputki sopii kaikenlaisten rakennusten poistoilmatarpeisiin. Kuvan paketti koostuu VILPE Classic Vino 2K -läpiviennistä, poistoilmaputkesta ja Spiroflexin mekaanisesta hormi-imurista. Classic Vino 2K -läpivienti sopii sileäpintaisille rivipeltikatteille tai jälkiasennettuna huopakatteille. Muille katemateriaaleille löytyy omat läpivientimallinsa ja paketti on saatavana kaikissa yleisimmissä kattoväreissä. Eristetyn poistoilmaputken halkaisija on d = 125 / 160 mm ja Spiroflex-imurin d = 160 mm, joten imuri sopii putken päähän lähes suoraan. Levitämme imurin alaosaa pajassamme muutaman millin, jotta sen saa helposti kiinni.

Ota yhteyttä, niin rakennamme sinulle toimivan ilmanvaihtoratkaisun! Meiltä saat myös asennuksen Uudenmaan alueella.

Hinnat:
Galvanoidulla Spiroflex-imurilla 349,00 € sis. alv 24 %
Ruostumattomalla Spiroflex-imurilla 369,00 € sis. alv 24 %

Asennus pk-seudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) 350,00 € sis. alv 24 %

Meiltä myös Vilpe Wive -korvausilmaventtiilit!

Toimiva ilmanvaihto tarvitsee myös korvausilmaa. Meiltä saat lisäksi VILPE Wive 100 -korvausilmaventtiilit myös asennettuna. Venttiili kohdistaa ilmavirran huoneen yläosaan, missä se sekoittuu lämpöiseen huoneilmaan vähentäen vedon tunnetta.

Vilpe Wive suodattaa tehokkaasti ulkoilman epäpuhtauksia ja esim. siitepölyä. Venttiilin suodatin on helppo vaihtaa, eikä tuote tarvitse muita huoltoja. Venttiilissä on kondensaatiota ehkäisevä eristemateriaali ja venttiilin voi sulkea kokonaan. Venttiiliin on mahdollista ostaa myös äänenvaimennin.

Vilpe Wive -korvausilmaventtiilin voi asentaa vanhan venttiilin tilalle tai kokonaan uudeksi korvausilman reitiksi. Vilpe Wive on helppo asentaa itse, mutta teemme myös asennuksia Uudenmaan alueella. Valkoisen korvausilmaventtiilin saa maalattua tai tapetoitua sisustukseen sopivaksi, joten ulkonäön puolesta sen voi kiinnittää tilaan kuin tilaan.

Tuotepakkaukseen sisältyy:

  • VILPE Wive 100 -korvausilmaventtiili
  • Huippulaadukas M5-luokan suodatin
  • Termostaatti
  • Valkoinen VILPE Monitoimi-ulkosäleikkö 150×150
  • Kaikki tarvittavat ruuvit ja tulpat


Vilpe Wive 100 -korvausilmaventtiilisarja termostaatilla maksaa 119,00 € sis. alv 24 %.

Kysy lisätietoja

Tekninen myynti, Simon Söderlund

Simon Söderlund

Tekninen myyjä

044 238 5061

simon.soderlund@eskon.fi

Heidi Kuusela

Assistentti

09 863 41 653

heidi.kuusela@eskon.fi