Ruostumaton hormi-imuri

153,00 323,00  sis. alv. 24%

D-mitta tarkoittaa putkiosan halkaisijaa. Halutessasi d = 160 mm imurin kiinnitettäväksi Vilpen putkeen, mainitse tästä tilatessasi, niin levitämme putken alaosaa pajassamme.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Tuulen voimalla toimiva ruostumaton Spiroflex-merkkinen hormi-imuri tehostaa painovoimaista ilmanvaihtoa ja toimii myös savukaasuimurina. Imuri soveltuu savuhormeille, joiden maksimilämpötila on 200 °C. Kiukaan hormille sekä lyhyille (alle 4 m) savuhormeille suosittelemme sähköistä Exodraft-savukaasuimuria.

Imuri kiinnitetään katolla olevaan putkeen joko suoraan tai meiltä erikseen tilattavan sovitteen avulla.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu imuri soveltuu esim. omakoti-, rivi- ja kerrostaloasuntoihin sekä mökeille, huusseihin ja veneisiin sekä radon-poistoon. Hormi-imuri pyörii pienelläkin tuulenvireellä ja sen ainoat liikkuvat osat ovat turbiinin siivet ja akseli. Kuulalaakeroidun imurin käyttöikä on pitkä ja laakerit voidaan tarvittaessa vaihtaa. Imuri on muotoiltu niin, että sadevesi ja roskat eivät pääse hormin sisälle. Näin ollen myös hormin käyttöikä pitenee.

Huomioithan, että tämän imurin voi kiinnittää ainoastaan samasta materiaalista valmistettuun tai muoviseen iv-putkeen. Galvanoidulle putkelle suosittelemme galvanoitua Spiroflex-imuria.

Eskon Oy:llä on myös asennuspalvelu Uudenmaan alueella!

Lähetämme tilaukset aina keskiviikkoisin! Jos haluat tuotteen pikarahdilla, otathan meihin etukäteen yhteyttä!

Lisätiedot

Koko

d = 100, d = 130, d = 150, d = 160, d = 200, d = 250, d = 300

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruostumaton hormi-imuri”

Otsikko

Go to Top